Födelsedagspresent till farsan – whiskyglas?

tulplanglas-whiskyJag sitter just nu och kollar över vad jag kan tänka mig ge till farsan i födelsedagspresent nu när han fyller 58. Min första tanke var att ge honom något inom jakt då han jagar men jag känner lite att det inte riktigt är min grej.

Nä jag har inte riktigt fått ärva jaktinstinkten från farsan.

Jaktprylar så som kläder och sånt är så personligt så jag vågar inte köpa något och att ge ett presentkort i present är verkligen det sämsta man kan ge till en person då det är noll tanke bakom.

Farsan likt jag har dock fått upp intresset kring whisky den senaste
tiden då vi var på whiskymässa förra året som en kul grej. Jag köpte själv för några månader sedan ett par tulpanglas som jag verkligen fick tycke av när vi var på whiskymässan.

Det känns som en helt annat grej när man dricker finwhiskyn i dessa glas jämfört med vanliga dryckesglas som farsan använder. Det är nästan whiskymissbruk från hans del.

Jag har kollat lite på whiskyglas och även tittat en lite på systembolaget och har fått en hel del tips kring vilka glas jag kan tänka mig ge bort till honom i present.

Min plan är också att dra ned till Tyskland nu i början av nästa månad för att inhandla lite inför julen på Bordershop. Med whiskyglasen tänker jag köpa en Macallan 18 årig till farsan som min syster får vara med och dela på för den är inte direkt billig även om den är köpt i Tyskland.

Det är helt sjukt att farsan är på väg att bli 60 år snart! än är han pigg som tur är men det märks ibland att farsan inte hänger med tyvärr. Jag tycker det kan kännas ganska jobbigt ibland att se sina föräldrar åldras så snabbt. Det märks att tiden upplevs att den går fortare och fortare ju äldre man blir och tyvärr går tiden alldeles för fort just nu.